FIND US ON FACEBOOK

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

WELKOM BIJ MEDITERRANEAN PLASTIC SURGERY CENTER

center

Mediterranean Plastic Surgery Center Igalo, Montenegro - is een van de leidende klinieken op het gebied van de nieuwste cosmetische en reconstructieve ingrepen die tegenwoordig worden toegepast. Wij doen ons best al uw persoonlijke wensen te vervullen. Het is ons doel uw leven te veranderen en u tevreden te stellen, waarbij wij al uw behoeften in aanmerking nemen – disciplinaire, psychologische en esthetische.

Onze behulpzame en deskundige medewerkers zorgen voor u vanaf het moment dat u onze klinieken in Mediterranean Plastic Surgery Center Igalo, Montenegro betreedt. Wij weten dat het voor u niet gemakkelijk is tot een cosmetische operatie te besluiten. In Mediterranean Plastic Surgery Center doen wij ons best u gerust te stellen en er voor te zorgen dat u zich prettig en veilig voelt.

De gerenommeerde en beroemde arts Dr. Borko B. Đorđević, M.D., PhD., F.I.C.S., F.A.A.C.S., is een ervaren plastisch chirurg en specialist voor cosmetische chirurgie, die chirurgische technieken tot de perfectie heeft gebracht, overtuigd dat “schoonheid met millimeters gemeten wordt”.

Dr. Đorđević heeft persoonlijk het beste team uitgekozen en in dienst genomen, experten die vele jaren ervaring in plastische en cosmetische chirurgie hebben en de modernste technieken en chirurgische behandelingen toepassen. De chirurgen en medewerkers van Mediterranean Plastic Surgery Center zijn specialisten die weten dat het buitengewoon belangrijk is om begrip te tonen voor hun patiënten, zodat u ervan overtuigd kunt zijn dat alle cosmetische ingrepen met de grootste zorg en de nieuwste apparaten in onze moderne klinieken plaats vinden.

Wij nodigen u uit om Mediterranean Plastic Surgery Center on-line te bezoeken, waar u alle informatie kunt vinden over een gratis consult met een arts en zijn medewerkers die geloven dat Schoonheid niet alleen oppervlakkig is, maar ook Buitentijds.

Maak kennis met uw arts

Holmedia

Operaties

sam-6sam-7sam-8sam-11sam-12sam-13sam-14BotoxSilikon

Over ons

American Aesthetic Surgery Center - Igalo

Vanaf het moment dat u onze praktijk betreedt, zorgen onze vriendelijke en deskundige medewerkers voor uw welzijn. Wij weten dat het voor u niet gemakkelijk is tot een cosmetische operatie te besluiten. U bent niet alleen bezorgd over uw gezondheid, maar ook over het esthestische resultaat. Wij stellen u gerust en zorgen ervoor dat u zich prettig en veilig voelt. Ons...


Lees meer...

Het profiel van de arts - Dr. Borko B. Djordjevic

Dr. Borko Djordjevic is al vele jaren een bekend arts op zijn gebied. Dr. Djordjevic heeft altijd aan de top gestaan met de nieuwste behandelingen in cosmetische en reconstructieve chirurgie. Met het certificaat van de American Board of Plastic and Reconstructive Surgery en als lid van de American Academy of Cosmetic Surgery (AACS) heeft Dr. Djordjevic zich in algemene plastische...


Lees meer...

Igalo

The town of Igalo is tucked away in a scenic cove on the south-west shore of the Bay of Kotor. Dramatically situated at the foothills of mountain Orjen (1894m) this place has been a major crossroad of civilizations. Ancient Greeks, Romans, and Illyrians had their settlements in the bay and on the overlooking hills. From that time on all the...


Lees meer...
012

Contact

Dr Borko B. Djordjevic

MONTENEGRIJNS

Adres:
Sava Ilica 5
85347 Igalo

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: +382 31 332 770
Mobiel:  +382 69 043 333

 

 

 SERVIË

Telefoon: +381 11 630 20 40
Fax:             +381 11 630 20 41
Mobiel:  +381 60 042 4000

 

 VSA

T: 001 760 325 7777
F: 001 760 325 7474
M: 001 760 880 7558
     001 888 384 6353

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

U bevindt zich hier: Home Uncategorised WELKOM BIJ MEDITERRANEAN PLASTIC SURGERY CENTER