FINN OSS I FACEBOOK

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

FETTSUGING

Liposukcija

Fettsuging er en operasjon som kan hjelpe deg i å forme kroppen din ved å fjerne uønsket fett fra visse kroppsområder, inklusive mage, hofter, baken, lår, knær, overarm, hake, kinn og nakke. I løpet av det forrige tiåret var fettsuging også kjent under navnene „lipoplastikk“ eller „sugende lipektomi“, og den har vært forbedret gjennom flere nyvinninger. I dag er det mange nye teknikker så som ultralyd lipoplastikk (UAL), tumescent og super-wet teknikk, som hjelper plastiske kirurger med å gi sine pasienter mer presise resultater og raskere rekonvalesenstid. Selv om ingen form for fettsuging er en erstatning for diett eller fysisk aktivitet, kan fettsuging fjerne faste fettansamlinger som ikke reagerer på tradisjonelle metoder for reduksjon av kroppsmasse. Hvis du vurderer å utføre fettsuging kommer vi i denne teksten å gi deg grunnleggende innføring om denne operasjonen: når den kan hjelpe deg, hvordan den utføres, hvordan du kommer til å se ut og føle deg etter operasjonen. Den kommer ikke til å gi svar på alle dine spørsmål, ettersom mye avhenger av pasientenes individuelle egenskaper. Vi anbefaler på det varmeste at du kommer til GRATIS KONSULTASJON. Spør dr Djordjevic om alt som du ikke forstår i forbindelse med denne operasjonen.

DEN BESTE KANDIDAT FOR FETTSUGING

For at du skal kunne bli en god kandidat for fettsuging, må du ha realistiske forventinger om hva en slik operasjon kan gjøre for deg. Det er viktig å forstå at fettsuging kan forbedre ditt utseende og selvtillitt, men den kan nødvendigvis ikke forandre ditt utseende slik at den blir i henhold til ditt ideal eller føre til at folk oppfører seg annerledes mot deg. Før du bestemmer deg for operasjonen, tenk nøye igjennom hva dine forventinger er og vurder dem sammen med sin kirurg.

Den beste kandidat for fettsuging er folk med normal vekt og en fast elastisk hud, men som har overflødig fettansamling på visse deler av kroppen. Du bør være fysisk frisk, psykologisk stabil og realistisk i dine forventinger. Din alder er ikke det som er aller viktigst, men eldre pasienter kan ha redusert hudens elastisitet. Av den grunn oppnår de ikke de samme resultater som yngre pasienter med strammere hud.

Fettsuging innebærer forhøyet risiko for personer som har helseproblemer så som sukkersyke, alvorlige hjerte- og lungesykdommer, dårlig blodsirkulasjon, eller har nylig hatt en operasjon i nærheten av det stedet som skal omformes. Hos kvinner kan fettsuging utføres under haken, på hoftene, lårene og magen, samt rundt brystene.

PLANLEGGING AV OPERASJONEN

I løpet av de første konsultasjoner kommer din kirurg til å vurdere din helse, finne ut hvor fettansamlingene er og vurderte hudens tilstand. Din kirurg kommer til å forklare deg de metoder som ville ha passet best for å omforme din kropp. For eksempel, hvis du mener at du har behov for fettsuging i mageregionen, kan kanskje abdomenoplastikk eller „mageoppstramming“ gi mer effektive resultater når det gjelder din måloppnåelse, eller vil kanskje en kombinasjon av tradisjonell fettsuging og UAL være ditt beste valg. Vær åpen når du snakker med din kirurg om dine forventinger. Kirurgen bør være like åpen mot deg og beskrive operasjonen i detalj, dens risiko og begrensninger.

Å FÅ DE ØNSKEDE SVARENE

Personer som vurderer om å få utført fettsuging er ofte oversvømmet over antallet muligheter og teknikker som er brukt i dag. Din plastiske kirurg kan imidlertid hjelpe deg. Legen kommer til å ta i betraktning elementer som effektivitet, sikkerhet og kostnader når han vurderer hva som passer best for dine behov. Dette kalles for kirurgens vurdering, og dette er en ferdighet som utvikles gjennom kirurgisk opplæring og praksis. Dr Djordjevic bruker denne vurderingen for å unngå komplikasjoner, kontrollere uventede hendelser i løpet av operasjonen og til å løse eventuelle problemer.

De vanligste stedene for fettsuging for menn er hake og mageregion. Fettsuging kan også brukes for å redusere mannlige bryster, en tilstand som er kjent under det medisinske navnet ginekomasti.

Din kirurgs utdanning og videreopplæring har hjulpet ham i å komme fram til hans vurdering, så bruk litt tid på å sjekke hans kvalifikasjoner. Pasienter oppfordres til å bruke leger som har attestasjon fra The American Board of Plastic Surgery ("ABPS"). Ved å bruke en plastisk kirurg som har attest fra ABPS kan pasienten være sikker på at legen har diplomert ved en akkreditert legeskole og at han var på spesialisering i minst fem år – vanligvis tre år på allmenn kirurgi (eller tilsvarende) og to år på plastisk kirurgi. For å få attest fra ABPS må legen også ha drevet med kirurgi i to år og må bestå omfangsrike skriftlige og muntlige eksamener.

FORBEREDELSER FOR OPERASJONEN

Din kirurg kommer til å gi deg visse instrukser om hvordan du skal forberede deg til operasjonen, inklusive veiledning angående mat og drikke, røyking, inntak av eller unngåelse av vitaminer, jerntabletter og visse medisiner. Hvis du blir forkjølet eller får en hvilken som helst infeksjon, særlig en hudinfeksjon, vil operasjonen din kanskje bli utsatt.

Selv om dette er sjeldent, kan din lege anbefale at du tar ut noe blod i tilfelle det blir behov for det i løpet av operasjonen. Mens du forbereder deg, bør du også avtale med noen at du blir kjørt hjem etter operasjonen, og hvis det er nødvendig, at noen hjelper deg hjemme et par dager.

HVOR KOMMER DIN OPERASJON TIL Å BLI UTFØRT?

Fettsuging kan utføres ved den kirurgiske ambulansen i sentrum eller ved Mediterranean Plastic Surgery Center Igalo, Montenegro.

BEDØVELSE FOR FETTSUGING

Det er flere typer bedøvelse som kan brukes under en fettsugingsoperasjon. Du og din kirurg kommer sammen til å velge den type bedøvelse som yter det sikreste og mest effektive bekvemmelighetsnivå i din operasjon. Hvis en skal fjerne kun en liten mengde fettansamling på et begrenset antall steder, kan fettsuging utføres under lokalbedøvelse, som virker bare i operasjonsfeltet. Lokalbedøvelse vanligvis brukes sammen med intravenøse beroligende midler, hvis du foretrekker det, slik at du er mer avslappet under operasjonen. En regional bedøvelse er et valg for omfattende operasjoner. En type regionalbedøvelse er epiduralbedøvelse, som brukes ved fødsler.

Imidlertid foretrekker noen pasienter totalbedøvelse, særlig hvis en skal fjerne en stor del av fettansamlingene. I slike tilfeller kommer anestesilegen eller hans assistent til å sørge for at du er helt i søvne i løpet av operasjonen. Friske mennesker med normal kroppsvekt og elastisk hud, men med overflødig fett på visse deler av kroppen, er gode kandidater for operasjonen.

Den beste kandidat for fettsuging er folk med normal kroppsvekt og med overflødig fett begrenset til visse områder så som baken, hofter og lår. Kirurgen setter inn en kanyle gjennom små snitt i huden. På den andre siden av røret er det et vakuumapparat som suger ut overflødig fett. Et komfortabelt kompresjonstøy som du har på deg etter operasjonen bidrar til at hevelsene blir mindre.

 

I massemedia

Normedia

Operasjoner

sam-6sam-7sam-8sam-11sam-12sam-13sam-14BotoxSilikon

Om oss

American Aesthetic Surgery Center - Igalo

Fra det øyeblikket du setter fot i våre lokaler vil du bli tatt hånd om av vårt serviceinnstilt og profesjonelt team. Vi vet at kosmetiske operasjoner kan virke foruroligende på deg. Du er ikke bekymret bare for din helse, men også for det estetiske utfallet. Vi kommer til å sørge for at du blir beroliget og at du kommer...


Les meir...

Igalo

Igalo er en by i Herceg Novi kommune i Montenegro. Byen ligger ved innløpet til Kotorbukten i Adriaterhavet, bare 20 km øst for grensen til Kroatia. Byen vokste fram i mellomkrigstiden. Igalo har 3 754 innbyggere (2003), og folketallet er svakt økende. Den er i praksis vokst sammen med Herceg Novi, og det er bare administrative inndelinger innad i kommunen...


Les meir...

Legens profil - Dr Borko B. Djordjevic

Dr Borko B. Djordjevic har, som ledende lege i dette feltet i en årrekke, alltid vært blant de fremste til å ta i bruk de aller nyeste metoder og teknikker i kosmetisk og rekonstruktiv kirurgi. Dr Djordjevic har sertifikat fra American Board of Plastic and Reconstructive Surgery og er medlem av American Academy of Cosmetic Surgery (AACS). Han er spesialist...


Les meir...
012

Kontakt

Dr Borko Djordjevic

MONTENEGRO

Adresse:
Sava Ilica 5
85347 Igalo

E-post: Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.
Telefon: +382 31 332 770
Mobil: +382 69 043 333

 

 

 SERBIA

Telefon:  +381 11 630 20 40
Faks:       +381 11 630 20 41
Mobil:   +381 60 042 4000

 

 USA

T: 001 760 325 7777
F: 001 760 325 7474
M: 001 760 880 7558
    001 888 384 6353

Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

 

 

Du er her: Home Fettsuging