FINN OSS I FACEBOOK

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

ANSIKTSLØFTING

Fejslifting

Ettersom folk blir eldre, kan en se innvirkning av gravitasjonskrefter, sol og stress i det daglige liv på deres ansikter. En kan se folden som går fra nesen og ned mot munnvikene; kjeven blir hengende og kraftløs; på halsen ser en rynker og fettansamling.

Ansiktsløfting (teknisk kjent som ritidektomia) kan ikke stanse aldringsprosessen. Det den kan gjøre er å “stille klokken tilbake”, rette opp de mest synlige tegn på aldring ved å fjerne overflødig fett, stramme opp muskler og fornye huden i ansiktet og i nakken. Det er mulig å gjennomføre kun ansiktsløfting, eller det kan kombineres med andre operasjoner, slike som panneløfting, øyelokkoperasjon eller omforming av nesen. Hvis du vurderer å få utført en ansiktsløfting kommer dette til å gi deg et bilde slik at du kan forstå bedre i hvilke tilfeller operasjonen kan være til nytte, hvordan den utføres og hva slags resultater du kan forvente. Den kan ikke besvare alle dine spørsmål ettersom mye avhenger av pasientens individuelle egenskaper. På grunn av dette anbefaler vi på det varmeste å kontakte dr. Djordjevic for å ha GRATIS KONSULTASJON .

DEN BESTE KANDIDAT FOR ANSIKTSLØFTING

Den beste kandidat for ansiktsløfting er en mann eller kvinne som har begynt å ha slapp hud i ansikt og nakke, men hvis hud fremdeles har en vise dose elastisitet og hvis beinstruktur er sterk og klart definert. De fleste pasienter er rundt førti eller seksti år gamle, men en kan også uføre en vellykket ansiktsløfting hos personer som er rundt sytti eller åtti år.

Ansiktsløfting kan føre til at du ser yngre ut og den kommer i tillegg til å øke din egen tillitt. Den kan ikke helt endre ditt utseende, ei heller få tilbake helsa eller vitalitet fra din ungdom. Før du bestemmer deg for operasjonen, tenk godt igjennom dine forventinger. Dr Djordjevic har i løpet av de siste 30 år utført ansiktsløftingsoperasjoner på tusenvis av pasienter, inklusive verdensledere og kjendiser. Dr. Djordjevics fagkunnskaper angående ansiktsløftingsoperasjoner vil kunne hjelpe deg ved KONSULTASJONER slik at du får vite om det beste resultatet du kan oppnå. Ansiktsløfting kan jevne ut dype rynker på kinnene, kjeven og hengende hud rundt halsen som kommer med årene. Alle operasjoner innebærer en viss dose usikkerhet og risiko.

Når en kvalifisert plastisk kirurg utfører ansiktsløfting er komplikasjoner sjeldne og mindre alvorlige. Imidlertid varierer anatomien ganske mye fra person til person, samt deres fysiske reaksjoner og helingsevne. Derfor er sluttresultat ikke alltid forutsigbart.

Komplikasjoner som kan dukke opp er: hematomer (oppsamling av blod under huden som kirurgen må fjerne), skader på nerver som kontrollerer ansiktsmuskler (vanligvis midlertidig), infeksjoner og reaksjon på bedøvelse. Dårlig heling dukker oftere opp hos røykere. Du kan redusere risikoen hvis du strengt overholder din kirurgs råd både før og etter operasjonen.

PLANLEGGING AV OPERASJONEN

Ansiktsløftinger er veldig individuelle operasjoner. I løpet av dine første konsultasjoner hos dr Djordjevic kommer han til å bedømme tilstanden av ditt ansikt, inklusive hud og beinstruktur, samt dine mål i forbindelse med operasjonen.

Dr Djordjevic kommer til å sjekke hvilke medisinske forhold kan forårsake problemer i løpet av eller etter operasjonen, så som ukontrollert høyt blodtrykk, problemer med blodkoagulasjon eller tendens mot dannelse av store arr. Det er viktig at du sier ifra til din kirurg om du røyker, er på særskilt behandling eller tar medisiner, især aspirin eller andre medisiner som virker inn på blodets koaguleringsevne.

Hvis du bestemmer deg for ansiktsløfting kommer kirurgen til å forklare deg hvilke teknikker og bedøvelse kommer til å bli brukt, i hvilke lokaler kommer operasjonen til å bli utført, samt risiko og kostnader. Ikke nøl med å stille et hvilket som helst spørsmål til dr Djordjevic, især hvis det gjelder dine forventinger eller bekymringer i forbindelse med resultatet.

FORBEREDELSER TIL OPERASJONEN

Dr Djordjevic og hans erfarne team kommer til å gi deg veiledning om hvordan du skal forberede deg til operasjonen, inklusive veiledning angående mat og drikke, røyking, inntak eller unngåelse av visse vitaminer og medisiner. Ved å overholde strengt denne veiledningen kommer forløpet på din operasjon til å bli bedre. Hvis du røyker er det særlig viktig at du sløyfer røyking en til to uker før og etter operasjonen. Røyking reduserer blodtilstrømning til huden og kan forstyrre helingsprosessen.

Hvis du har kortklipt hår vil du kanskje la det vokse før operasjonen, således at det er langt nok til å skjule arr mens de gror igjen. Avhengig av om ansiktsløftingen krever at du forblir på sykehuset eller reiser straks hjem, bør du snakke med noen som kan kjøre deg hjem etter operasjonen og, hvis det skulle være behov for, hjelpe deg for en tid fremover.

I løpet av forberedelsene bør du altså avtale med noen om at de kjører deg hjem etter operasjonen og, hvis det skulle være behov for, hjelper deg i løpet av den postoperative perioden.

HVOR KOMMER DU TIL Å BLI OPERERT?

Ansiktsløfting kan utføres ved det kirurgiske ambulansesenter eller sykehusambulansen ved Mediterranean Plastic Surgery Center Igalo, Montenegro.

ANESTESITYPE

De fleste ansiktsløftinger utføres under lokal bedøvelse i kombinasjon med beroligende midler som gjør at du kommer til å føle deg søvnig. Du kommer til å være våken, men avslappet, og ditt ansikt kommer til å være uømfintlig mot smerte. (Det kan dog skje at du føler noen drag av og til eller midlertidig ubehag). Noen kirurger foretrekker totalbedøvelse. I slike tilfeller vil du sove under hele operasjonen.

OPERASJONEN

Ansiktsløftingsoperasjoner varer vanligvis et par timer eller noe mer, hvis en utfører mer enn en operasjon. Når det gjelder store operasjoner kan noen kirurger avtale to særskilte operasjoner. Hver kirurg har en egen tilnærming til operasjonen. Noen foretrekker å avslutte en side av ansiktet med en gang, mens andre jobber vekselvis på begge sider av ansiktet. Snittets eksakte stilling og operasjonsforløpet avhenger av strukturen til ditt ansikt og kirurgens teknikk.

Snittene går vanligvis fra det behårede området i tinningen, ned foran øret, rundt øreflippen, i folden bak øret og deretter på tvers inn i det behårede området bak øret. Hvis det er nødvendig å jobbe med nakken er det også mulig å lage et lite snitt under haken. Ansiktsvev, nakkevev og muskler kan separeres; fettvevet kan finfordeles eller suges ut, mens musklene under huden kan strammes opp.

Generelt sett, skiller kirurgen huden fra fettansamlinger og muskler som befinner seg under dem. Fettvevet rundt nakken og haken kan finfordeles eller suges ut for å forbedre konturene. Da strammer kirurgen opp musklene og membranen som befinner seg under dem, setter huden på plass, og fjerner overflødig hud. Stingene fester vevlag sammen og luker igjen snittene. På hodet kan en også bruke metallsting.

Etter oppstramming av dybdevevet, trekkes overflødig hud bakover, det forkortes og sys tilbake på plass. Av og til etter operasjonen settes det et midlertidig lite og tynt rør under huden bak øret for å føre bort blod som kan samle seg opp på det stedet. Kirurgen kan også bandasjere lettere ditt hode for å forminske blodmerker og hevelse.

ETTER OPERASJONEN

Vannligviss finnes det ikke et betydelig ubehag etter operasjonen, men hvis den er til stede kan den minskes ved hjelp av smertestillende medisiner som vil bli forordnet av din kirurg. (En sterk smerte eller plutselig hevelse av ansiktet bør meldes fra straks til kirurgen.). Det er helt vanlig med nedsatt følelse i huden, men det skal forsvinne i løpet av et par uker eller måneder.

Legen kommer til å anbefale at du holder hodet i oppreist stilling noen dager etter operasjonen og mest mulig rolig, for å minske hevelsen. Hvis du får et dreneringsrør vil den bli fjernet en til to dager etter operasjonen. I de tilfeller en bruker bandasje vil det som regel bli fjernet etter en til fem dager. Du bør ikke bli forundret hvis du finner ut at ansiktet ditt er blekt med blodmerker og hovent. Om kun et par uker vil du se helt normalt ut.

De fleste av stingene vil bli fjernet etter omtrent fem dager. Hodehuden kommer til å trenge noe mer tid til å lege seg, mens stingene og metallstingene langs snittet kan forbli et par dager til. De fleste stingene kommer til å være skjult bak håret og der huden din er normalt foldet.

TILBAKE TIL ET NORMALT LIV

Du burde kunne være bevegelig etter en til to dager, men planlegg avslapning den første uken etter operasjonen. Vær spesielt forsiktig mot huden og ansiktet ditt, ettersom huden din kommer til å være både følsom og med nedsatt følelse, og vil kanskje ikke reagere helt normalt den første tiden.

Din kirurg kommer til å gi deg veiledning for å vende gradvis tilbake til dagligdagse aktiviteter. Han kommer sannsynligvis til å anbefale følgende: unngå fysisk krevende aktiviteter, inklusive sex og husarbeid i minst to uker (spaserturer og lettere tøyning er i orden); unngå alkohol, dampbad og badstue i noen måneder. Mest av alt, hvil mye og hjelp kroppen din slik at den kan bruke energi til å hele.

I den første tiden vil ansiktet ditt kanskje se og føles rart ut. Dine ansiktstrekk vil kunne bli forvrengt av hevelser, mens dine ansiktsbevegelser kan være noe stive og du kommer sannsynligvis til å bli forvirret på grunn av arrene. En del av hevelsen kan vare i to til tre uker, og du kommer lettere til å bli sliten. Det er ikke rart at noen pasienter er skuffet og foruroliget i begynnelsen.

Du kommer til å se ut og føle deg bedre etter den første uken. De alle fleste pasienter går tilbake på jobb etter ca. ti dager til to uker etter operasjonen. En dekkstift kan dekke den største delen av blodmerker og hevelsen som er igjen hvis det skule være behov for det.

DITT NYE UTSEENDE

Det er store sjanser for at du kommer til å være fornøyd med din ansiktsløfting, særlig hvis du tar i betraktning at resultatene kommer kanskje ikke til å bli synlige med det samme. Til og med etter at blodmerker og hevelser er forsvunnet, kan håret rundt tinningen blir fortynnet, mens huden kan se tør og grov ut i noen måneder. Menn kommer kanskje til å måtte barbere seg på nye steder, bak nakke og ører, på steder der hud med skjeggvekst ble flyttet.

Det kommer til å være noen arr etter ansiktsløftingen, men de kommer vanligvis til å bli skjult av håret eller på steder der det finnes naturlig foldet hud i ansiktet og rundt ørene. I hvert fall kommer de til å blekne med tiden og kommer så vidt til å være synlige.

Etter operasjonen kommer du til å vise verden et oppfrisket og mer ungdommelig ansikt. Ved å gjennomgå en ansiktsløfting vil du ikke kunne stoppe klokken. Ditt ansikt kommer til å aldres med tiden, og du kommer kanskje til å ønske å gjenta operasjonen en eller flere ganger, kanskje etter fem elle ti år. På den andre siden effekter av en ansiktsløfting er varige; i årene etterpå kommer du til å se bedre ut enn om du ikke hadde tatt ansiktsløfting i det hele tatt. 

Resultatene av en hårtransplantasjon kan forbedre ditt utseende og tillitt. Tusenvis av menn og kvinner oppnår stor suksess hvert år ved hjelp av denne operasjonen, fordi de føler seg tilfreds med seg selv og har mer selvtillitt i kontakt med andre. Denne informasjonen har, imidlertid, kun som mål å presentere denne prosedyren og den bør ikke brukes til å fatte beslutning om operasjonen, ei heller garanterer dens resultat. Den beste måten å fastsette ditt synspunkt på er å rådføre deg med dr Djordjevic, som kommer til å besvare alle dine spørsmål, således at du kan se bedre ut i dag og føle deg bedre!

I massemedia

Normedia

Operasjoner

sam-6sam-7sam-8sam-11sam-12sam-13sam-14BotoxSilikon

Om oss

American Aesthetic Surgery Center - Igalo

Fra det øyeblikket du setter fot i våre lokaler vil du bli tatt hånd om av vårt serviceinnstilt og profesjonelt team. Vi vet at kosmetiske operasjoner kan virke foruroligende på deg. Du er ikke bekymret bare for din helse, men også for det estetiske utfallet. Vi kommer til å sørge for at du blir beroliget og at du kommer...


Les meir...

Igalo

Igalo er en by i Herceg Novi kommune i Montenegro. Byen ligger ved innløpet til Kotorbukten i Adriaterhavet, bare 20 km øst for grensen til Kroatia. Byen vokste fram i mellomkrigstiden. Igalo har 3 754 innbyggere (2003), og folketallet er svakt økende. Den er i praksis vokst sammen med Herceg Novi, og det er bare administrative inndelinger innad i kommunen...


Les meir...

Legens profil - Dr Borko B. Djordjevic

Dr Borko B. Djordjevic har, som ledende lege i dette feltet i en årrekke, alltid vært blant de fremste til å ta i bruk de aller nyeste metoder og teknikker i kosmetisk og rekonstruktiv kirurgi. Dr Djordjevic har sertifikat fra American Board of Plastic and Reconstructive Surgery og er medlem av American Academy of Cosmetic Surgery (AACS). Han er spesialist...


Les meir...
012

Kontakt

Dr Borko Djordjevic

MONTENEGRO

Adresse:
Sava Ilica 5
85347 Igalo

E-post: Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.
Telefon: +382 31 332 770
Mobil: +382 69 043 333

 

 

 SERBIA

Telefon:  +381 11 630 20 40
Faks:       +381 11 630 20 41
Mobil:   +381 60 042 4000

 

 USA

T: 001 760 325 7777
F: 001 760 325 7474
M: 001 760 880 7558
    001 888 384 6353

Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

 

 

Du er her: Home Operasjoner Ansiktsløfting