PRONAĐITE NAS NA FACEBOOK-U

Mediteranski hirurški centar

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Procedure

Ako nameravate da se podvrgnete plastičnoj ili kozmetičkoj hirurškoj intervenciji u Mediteranskom Hiruškom Centru u Igalu, podignite slušalicu i pozovite nas na +382 (0) 31 339 770 ili  "Zakažite prijem" online?

Više o operacijama naših plastičnih/kozmetičkih hirurga

Uvećanje grudi
Uvećanje grudi veoma je popularno u našoj praksi, a kao potvrdu te činjenice, našim pacijentima nudimo puno različitih vrsta implantata, uključujući implantate sa fiziološkim rastvorom i silikonske implantate. U Timeless Beauty možete odabrati marku, vrstu i model implantata koje biste želeli! Naši konsultanti mogu Vam pomoćiu izboru između brojnih mogućnosti i postojećih procedura za uvećanje grudi!

Zatezanje stomaka
Zatezanje stomaka je operacija koja se izvodi radi otklanjanja suvišne, viseće kože na stomaku i zatezanja slabih abdominalnih mišića koji doprinose ovom stanju. U Timeless Beauty izvode se operacije i potpunog i mini zatezanja stomaka. Mnogi od naših pacijenata odlučuju se da zatezanje stomaka urade zajedno sa liposukcijom ili uvećanjem/zatezanjem grudi.

Liposkulptura Liposukcija
Liposukcija u Mediteranskom Hiruškom Centru kombinuje tumescentnu tehniku sa vibracionom liposukcijom da bi se postigli optimalni rezultati u otklanjanju masnog tkiva u problematičnim regijama, kao što su stomak, butine i bokovi. Vibraciona kanila omogućava da se hirurg daleko manje služi ručnim ubadanjem i udaranjem. Rezultat za Vas, pacijenta, je značajno smanjenje podliva i vremena oporavka.

Fejslifting 
Operacija fejsliftinga od strane iskusnog doktora ostaviće očigledne rezultate, tako da koža Vašeg lica izgleda zategnuto. Fejsliftinzi dr Borka B. Đorđevića u Timeless Beauty uvek izgledaju prirodno, privlačno i neprimetno. Jedina stvar koju ćete primetiti je Vaš novi, mlađi i revitalizovan izgled. Vaša koža biće zategnutija, ali će izgledati prirodno. Timeless Beauty ponosi se izvođenjem operacija fejsliftinga sa najmanjim mogućim rezovima, skrivenim od pogleda, i nebrojeno puta je izvodila ove operacije tokom 25 godina!

Operacija nosa
Rinoplastika ili preoblikovanje nosa može otkloniti grbu ili izbočinu na Vašem nosu ili suziti preširoke nozdrve. Njome se takođe može nadograditi nos. Devijacija nosne pregrade uobičajen je problem. Kad se izvrši septoplastika radi korigovanja ovog problema, pacijenti nalaze da slobodnije i lakše dišu.

U medijima

U-medijima

Procedure

sam-6sam-7sam-8sam-11sam-12sam-13sam-14BotoxSilikon

O nama

American Aesthetic Surgery Center u Igalu

Od trenutka kada zakoračite u naše postorije, brigu o Vama preuzeće naše ljubazno i profesionalno osoblje. Mi znamo da kozmetičke operacije za Vas mogu biti uznemiravajuće. Ne samo da ste zabrinuti za svoje zdravlje, već i za estetski ishod. Mi smo potpuno posvećeni tome da Vas smirimo i da se pobrinemo da se osećate ugodno i sigurno. Naše osoblje i...


Opširnije...

Igalo

Igalo je poznato kao turističko mesto, a zahvaljujući radioaktivnom - morskom mulju sa Blatne plaže centar je zdravstvenog turizma Crne Gore. Igalo je poznato i po neeksploatisanoj mineralnoj vodi nazvanoj "Igaljka". Godine 1930. je izvršeno ispitivanje igaljskog blata u laboratoriji poznatog francuskog lečilišta Viši, koje je definitivno potvrdilo njegovu izuzetnu lekovitost, ali tek nakon II svetskog rata, realizovani su davno...


Opširnije...

Profil lekara - Dr. Borko B. Đorđević

Dr. Borko B. Đorđević Kao istaknuti lekar u svojoj oblasti dugi niz godina, dr Borko B. Đorđević uvek je bio na čelu najnovijih dostignuća kozmetičke i rekonstruktivne hirurgije. Sa sertifikatom American Board of Plastic and Reconstructive Surgery i kao član American Academy of Cosmetic Surgery (AACS), dr Borko B. Đorđević specijalizira opštu plastičnu hirurgiju, kao i estetsku i rekonstruktivnu hirurgiju, uključujući...


Opširnije...
012

Kontakt

Dr Borko B. Đorđević

MONTENEGRO

Adresa:
Sava Ilića 5
85347 Igalo

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Telefon: +382 31 332 770
Mob:     +382 69 043 333

 

 

 

 SRBIJA

Tel: +381 11 630 20 40
Fax: +381 11 630 20 41
Mob: +381 60 042 4000

 

 USA

O 001 760 325 7777
F: 001 760 325 7474
M: 001 760 880 7558
     001 888 384 6353

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

Vi ste ovde: Home Procedure