Aktuelnosti

"Lekar ne sme bezuslovno slušati pacijenta, već pacijent mora da sluša lekara"
Borko Đorđević

Aktuelnosti

Prof. dr Borko Đorđević  Resenje Apelacionog suda Crne Gore

  Đorđević zasad ostaje u Institutu Ulog Instituta bio je dio zgrade Mediteranskog centra, stvari, oprema, tehnička sredstva i sav pripadajući inventar u procijenjenoj vrijednosti od oko 1,333 miliona USA dolara. Švajcarska kompanija je bila u obavezi da adaptira prostor, nabavi i instalira medicinsku opremu u vrijednosti od oko dva miliona američkih dolara. Apelacioni sud ukinuo je odluku podgoričkog Privrednog suda, … više informacija »


  Snežanina preporuka

    Hvala Vam Dragi i obožavani profesore, Hvala Vam što ste me zvali lično i interesovali se za moje zdravlje. Bila sam stvarno iskreno vrlo prijatno iznenađena i pomalo zbunjena, da Vi imate vremena i mislite na mene kako mi je. Hvala vam na svim savetima i informacijama koje ste mi dali u pripremi za operaciju. Želim da Vam kažem … više informacija »


  borko-djordjevic

  Ilustrovana politika: Ostvario američki san

  Ostvario američki san Rođen u Pirotu u ratno vreme, dr Borko Đorđević je maštao da radi kao lekar u prestonici. Kada nije dobio specijalizaciju iz ginekologije, otišao je kod dede u Ameriku. Završio je studije u Njujorku, specijalizaciju plastične hirurgije u Kolumbusu i posle bolničkog iskustva odlučio da ostvari marički san. Dr Đorđević je dobio svoju slavnu zvezdu na američkom … više informacija »


  Divni naš doktore Djordjeviću – Dijana, Svetlana i Nikola

  Divni naš doktore Djordjeviću, Ne znam kako da se zahvalim na svemu. Nemam riječi. Jedno znam da ste Vi čovjek koji svojim magičnim rukama ne samo da čini ljude ljepšm, već i ovaj cio svijet uljepšavate svojom ljudskošću i toplinom. Nas troje, iz Bara, šaljemo Vam najjači zagrljaj i buket ljubavi. Ljubimo Sandru i djecu, srećni što postojite. Dijana, Svetlana … više informacija »


  Happy Doctors’ Day!

  Dr. Djordjevic: This country, and the world around us, depends on the community of physicians that never stop building upon the success of their predecessors and that push for continuous advancements in the interest of patients. As an AMA member, you are an invaluable part of a community whose support for patients reaches far beyond what we can see today. … više informacija »


  ikonica

  Pismo Marka Stanojevića

  “Veliko poštovanje! Ne verujem u karmu, ali upravo sam danas došao u Palm Springs i pričam sa jednim Amerikancem kod kojeg sam u gostima o Srbiji, bivšoj Jugoslaviji i spomenem Vas, kao Srbina koji je naš veliki predstavnik širom sveta, a pogotovu u Americi i Palm Springsu. I posle nekoliko minuta me prihvatate za prijatelja na ovoj društvenoj mreži. Hvala … više informacija »  AMA Thank You Mr. Djordjevic

  Nice to be recognized by American Medical Association. You get this only if you are good doctor. #memberAMA #Americandoctor #Americanplasticsurgery #Americangraduate #Timelessbeauty


  Profesor dr Borko Djordjevic

  Dobro jutro Srbijo gost Borko Đorđević

  Profesor dr Borko B. Đorđević je ponovo gostovao u emisiji “Dobro jutro Srbijo”, koja je u produkciji TV Happy, a emituje se u jutarnjim časovima. Osim profesora gost je bio i istaknuti srpski novinar Marko Lopušina i naravno kao domaćin dugogodišnji prijatelj profesora Đorđevića vlasnik i voditelj TV Happy Milomir Marić. U emisiji profesor se osvrće na sadašnju ekonomsku situaciju … više informacija »


  Profesor dr Borko Djordjevic

  Napravio sam Elvisa Prislija

  Marko Lopušina piše za Štajerske novine: Kada je 16. avgusta u Memfisu, na ranču Grejslend, imanju legendarnog pevača i glumca Elvisa Prislija obeležena 40 godišnjica njegove smrti, istovremeno u Rančo Miražu u Kaliforniji, doktor Borko Đorđević je rekao prijateljima: Za mene je Elvis Prisli i dalje živ. Eno ga u Las Vegasu gde peva. Ja sam ga napravio! Dobri proznavaoci … više informacija »


  Profesor dr Borko Djordjevic

  Profesor Djordjević intervju za RTS

  RTS je objavio na svom sajtu članak pod naslovom: Oštrica pera i skalpela u rukama dr Borka Đorđevića. Video materijal možete pogledati ovde: Ceo članak možete pročitati na sajtu RTS-a: Oštrica pera i skalpela u rukama dr Borka Djordjevića


  Stakleni mir dr Borko Djordjević

  Promocija knjige Stakleni Mir – VIDEO

  Sa promocije knjige Stakleni Mir: Džimi Karter i opasni Srbi prof. dr Borka Djordjevića u prostorijama Matice iseljenika Srbije u Beogradu.


  Profesor dr Borko Djordjevic

  Prof. dr Borko Djordjevic dobitnik književne nagrade “Rastko Petrović”

  Izvor: RTS.rs Matica iseljenika Srbije saopštila je da će književnu nagradu “Rastko Petrović” za 2016. godinu dobiti Prof. dr Borko Đorđević iz Palm Springsa (SAD) za proznu knjigu “Stakleni mir: Džimi Karter i opasni Srbi”. Dr Borko B. Đorđević je svojim prvim književnim delom Stakleni mir: Džimi Karter i opasni Srbi skrenuo pažnju publike i kritike i ovom romansiranom dokumentarnom prozom … više informacija »  Profesor dr Borko Djordjevic

  Borko Djordjević: Milošević odbio 70 milijardi

  Ilustrovana politika u svom broju od 14.03.2017. prenosi deo intervjua sa prof dr Borkom Djordjevićem u kome profesor iznosi činjenice iz vremena devedesetih godina prošlog veka. Početkom devedesetih Amerikanci dolaze kod Miloševića sa ponudom da ulože u najmoćnije firme u Srbiji 40 milijardi i još 30 milijardi u privatizaciju srednjih i malih preduzeća. – Prvi put sam službeno bio kod … više informacija »


  dr borko djordjevic photo

  Prof dr Borko Djordjević Beli dvor

  Divno veče sa Njegovim Kraljevskim Veličanstvom predstolonaslenikom Aleksandrom Karađorđevićem i princezom Katarinom na promociji knjige istorije Republike Srpske. Prof dr Borko Djordjević u srdačnom razgovoru sa princezom Katarinom Karađorđević na Belom dvoru.


  Dr Borko Djordjević: Ulepšao sam Zazu Gabor

    Dr Borko Djordjević hirurg iz Kalifornije i prijatelj nedavno preminule holivudske glumice Zaze Gabor: Sestre Gabor su u Americi postale prve svetske sponzoruše. One su organizovale prijeme i odlazile na zabave kod bogataša, gde su pokazivale svoju, odnosno moju lepotu Uz agencijusku vest da je 18. decembra 2016. u 99 godini preminula čuvena američka glumica mađarskog porekla Zaza Gabor, … više informacija »